A legjobb szempilla emelő és lamináló készletek rangsora – akár 8 hétig tartó lenyűgöző szempillák!

A szempillák igazán nagy szerepet játszanak az arc általános esztétikájában. Gyönyörűen megemelve, göndörítve és kondicionálva tökéletesen kiemelik a szemet, és mélységet adnak neki. Sok nő számára azonban ennek elérése nem olyan egyszerű. A szempillák emelése és laminálása jön a segítségünkre.  Mi az a szempilla laminálás és hogyan végezd el otthon? A következő rangsor bemutatja azokat a készleteket, amelyekkel ezt elérheted.

Szempillafelvarrás és -laminálás – mik ezek a kezelések és milyen eredményeket adnak?

A szempillák tökéletesen göndöríthetők és megemelhetők. Ezt a hatást a természetes szempilláidon is el lehet érni. Mindezt az olyan kezeléseknek köszönhetően, mint a szempilla emelés és a laminálás. Mik ezek a kezelések? Az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, és nagyon keresettek a tartósságuk és az általuk nyújtott hatás miatt.  

Mi az a szempillafelvarrás? Ez egy olyan szépségápolási kezelés, amelynek lényege, hogy a természetes szempillákból kihozzuk a maximális göndörséget. Ez lehetővé teszi, hogy gyönyörűek legyenek, és tökéletesen kiemeljék bármely nő tekintetét. Úgy hangzik, mint egy valóra vált álom, nem igaz?

Mi az a szempilla laminálás? Ez a módszer a szempilla felvarrással együtt segít abban, hogy a szempillák jól hidratáltak, tápláltak és rugalmasabbak legyenek. Így kevésbé lesznek törékenyek, és vizuálisan dúsabbnak és sötétebbnek tűnnek. A laminálás a napi sminkelést is megkönnyíti, mivel a szempillák sokkal jobban megtartják a szempillaspirált. 

A szempilla felvarrás és a laminálás hatásai:

  • Végső soron göndör és megemelt szempillák. 
  • A szempillák jól hidratáltak, tápláltak, tartósak és kevésbé törékenyek lesznek.
  • Szemmel láthatóan dúsabb és sötétebb szempillák 
  • A szempillák jobban megtartják a szempillaspirált, megkönnyítve a mindennapi sminkelést
  • A hatás akár 8 hétig is tart

Fontos, hogy ezek az eredmények elérhetőek az otthoni szempillaemelő és -lamináló készleteknek köszönhetően. Vegyük végig a legnépszerűbb, online megvásárolható készleteket, és fontoljuk meg, melyik a legjobb otthoni használatra. 

Szempilla felvarrás és laminálás – a készlet számít! A legjobb készletek rangsora

Itt az ideje, hogy bemutassuk a piacon kapható legérdekesebb szempilla-emelő és -lamináló készleteket. A rangsor nagy segítség lesz minden nőnek, aki a megfelelő termékeket és kiegészítőket keresi a laminálás elvégzéséhez. Az alábbi lista olyan készletekből áll, amelyek kiválóan alkalmasak otthoni használatra, sőt, némelyiket még a profi kozmetikusok is ajánlják. Ezek remek ajándékötletet is jelenthetnek a szempillák formázásának rajongói számára.

1. Nanolash szempilla emelő és lamináló készlet

A legjobb szempilla emelő és lamináló készlet

Gyönyörű, ápolt és természetes szempillák erőteljes göndörséggel és emelt hatással? A Nanolash- Lash Lift Kit szempillaemelő és lamináló készlettel ezt az eredményt érheted el. Ez egy komplett termék azoknak a nőknek, akiknek fontos a természetes szempilláik gyönyörű megjelenése, miközben a lehető legtermészetesebb megjelenést tartják fenn. 

A Nanolash készlet választásával minden olyan terméket megkapsz, amely a szempilla emelés és -laminálás elvégzéséhez szükséges. A gyártó 3 pár szilikonpálcát és 3 szempillafésűt biztosít a finom természetes szempillák szétválasztásához. A legfontosabbak természetesen a formulák. A készlet 10 tasak aktiválót, 10 tasak semlegesítőt és 10 tasak keratin booster-t tartalmaz. Ez lehetővé teszi akár 10 kezelés elvégzését.

A Nanolash készlet nagyon jó választás, ha a szempillák emeléséről van szó. A termékek akár 8 hétig is emelt és göndör hatást biztosítanak. Ezenkívül a szempillák láthatóan tápláltak és hidratáltak lesznek. Ez olyan összetevőknek köszönhető, mint a hidrolizált keratin, a selyem, a pantenol, az arginin és a megfelelően kiválasztott olajok összetétele. Ezt a készletet a szakemberek is ajánlják a látványos és hosszan tartó hatás miatt. Annak köszönhetően, hogy a Nanolash márka elegáns csomagolást is biztosított, kivételesen megfelelő ajándék lesz. 

2. Elleebana Lash Lift – szempilla felvarró kezdő készlet

Egy professzionális szempilla felvarró készlet, amely lehetővé teszi, hogy többszörös alkalmazásokat hajts végre? Az Elleebana márka készlete az egyik legjobb választás ebből a szempontból, és többek között a profi kozmetikusok is szívesen használják. Ennek a készletnek a legnagyobb előnye, hogy akár 60 alkalmazást is el tudsz végezni! Otthon azonban csak 15 kezelést végeznek vele, mivel ezeket egymás után kellene elvégezni.

Mindazonáltal nem hagyhatod figyelmen kívül ennek a szempilla felvarró készletnek egy jelentős hátrányát. Az ára valóban magas, ami elriaszthatja azokat a nőket, akik nem foglalkoznak szempilla felvarrással szakszerűen. Figyelembe véve azonban a 15-60 alkalmazás lehetőségét, ez a készlet megéri az árát, amennyiben rendszeresen tervezi a szempillák laminálását és megemelését.

3. RefectoCil Eyelash Lift

36 kezelés egy készlettel? Ez lehetséges a RefectoCil márka Eyelash Lift készletével. Használatával nemcsak nagyszámú alkalmazásra, hanem rövid kezelési időre is számíthatsz. A speciális termékformuláknak köszönhetően a hatás már 13 perc után látható. Ezért sok időt spórolhat meg a szempilla felvarrással és -laminálással, és más szépségápolási kezelésekre vagy pihenésre használhatod.

Ez a készlet lehetővé teszi, hogy hosszú és megemelt szempillákat kapj a gyökerektől kezdve. A szett tartalmaz egy speciális Lashperm terméket, egy semlegesítőt, valamint egy üveg ragasztót. A RefectoCil márka a kiegészítők megfelelő választékát is tartalmazta. Következésképpen 3 pár szilikonpálcát, egy szempillaemelőt, valamint két tálkát és két kefét kapsz, amelyek segítségével laminálhatod szempilláidat. A termékek azonban tubusokban érkeznek, amelyek nem olyan kényelmesek, mint a Nanolash tasakjai.

4. Fleeky Lashlift Kit

A Fleeky elegánsan csomagolt készlete jó választás mindazoknak, akik most kezdenek bele a szempilla felvarrásba és -laminálásba. Ez egy meglehetősen kis szett, amelynek alapváltozata 2-4 kezelést tesz lehetővé. Éppen ezért kezdőknek is remek ötlet. A szett ára is figyelemre méltó. Ha több alkalmazást szeretnél végezni, választhatsz egy nagyobb változatot, a Maxi Kit-et, amely 5-10 kezelésre elegendő. Ez azonban drágább.

A készletben található, szempillák felemelésére és laminálására szolgáló termékek vegánok, és nem tesztelték őket állatokon. Ezenkívül táplálják és hidratálják a szempillákat, így azok selymesebbek lesznek, és kevésbé hajlamosak a törésre a kezelés után. A Fleeky termékjavaslata ajándékként is érdekes választás – a doboz nagyon szép.

5. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

6 hét szempillagöndörítő használata nélkül? Ezt teszi lehetővé a MIYA LASH márka Keratin Lash Lift Kit készlete. Ez egy teljes készlet a szempillák megemeléséhez és laminálásához, amely lehetővé teszi, hogy több kezelést is elvégezz. A készletben megtalálod az alkalmazáshoz szükséges összes eszközt, beleértve a gondosan kiválasztott formulákat, szempilla keféket, lamináló keféket, szempilla emelő csipeszt, szemtapaszokat és szilikon rudakat. 

A MIYA LASH Keratin Lash Lash Lift Kit használatával megemelt szempillákat érhetsz el, amelyek 6 hétig megőrzik formájukat. A készletben található termékek keratinban és egyéb tápláló összetevőkben gazdagok. Ennek eredményeképpen a természetes szempillák is hidratáltak és tápláltak lesznek.

6. Szemöldök lamináló és szempilla emelő készlet – Protein Reconstruction System Zola

A Zola márka szempilla lamináló készlete egyszerű és nem igényel sok kiegészítőt. Teljesen más megközelítést alkalmaz, mint a rangsorban szereplő többi szett gyártója. Ebben a készletben a sok tartozék, köztük szilikonrudak, kefék és applikátorok helyett csak három flakonnyi termék található. Mindegyik egy-egy újabb lépést jelent a szempillák és a szemöldök emelésében és laminálásában.

Előnyt jelent, hogy a Zola terméke szempillákhoz és szemöldökhöz egyaránt alkalmas. A 3 flakon a Protein Strong Lifting, a Protein Fixer és a Protein Care, illetve a Protein Care. Így a gyártó egy 3 lépéses lifting és laminálási rutint biztosít, hogy pillanatok alatt átalakítsd a szempilláidat. Ez jó választás azoknak a nőknek, akiknek nincs idejük több lépésre, különböző kiegészítőkkel. Másrészt a termékek szempilla spirálszerű kefékkel történő alkalmazása nem biztos, hogy a kívánt módon göndöríti a szempillákat. 

Hogyan kell lépésről lépésre elvégezni a szempilla felvarrást és -laminálást, és mennyi ideig tart a kezelés?

Ha otthoni szempilla lamináló készletet vásárolsz, a legtöbb termékhez használati utasítás is tartozik. Ennek ellenére érdemes a készlet megvásárlása előtt képet kapni arról, hogyan néz ki az otthon elvégzett teljes kezelés. Az alacsony nehézsége ellenére nem biztos, hogy minden nő számára ilyen egyszerű.

A laminálás megkezdése előtt fontos, hogy megtisztítsuk és megmossuk a szempillákat, hogy a termék közvetlenül elérje azokat. Tedd ezt olajmentes oldattal vagy szempilla- és szemöldök samponnal. Ezután formázd a szempillákat szilikonrúddal, amelyet a legtöbb készlet tartalmaz. Ha túl szélesek, vágd le őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek a szemhéjhoz. Az alsó, a szempillákhoz érő részre vékony réteg ragasztót kell felvinned. Ezután egyszerűen fésüld fel a szempillákat a rúdra, óvatosan szétválasztva mindegyiket.

Itt az ideje a szempillafelvarrásnak. A termék felvitele és a megfelelő idő kivárása után a szempillákat semlegesítjük és leöblítjük. Ugyanezt a folyamatot alkalmazzuk a készletben lévő összes termékre. 

Az egyes formulák alkalmazásakor fontos, hogy ne feledd, alaposan kövesd a gyártó utasításait. Csak így lehetsz biztos abban, hogy a szempilla felvarrást követően a hatás olyan tartós és látványos lesz, ahogyan azt a készletet biztosító márka állítja. Az utolsó termék kíméletes lemosása után már csak a szilikonrudakat kell eltávolítani a szemhéjakról. Így otthon is könnyedén használhatod a szempilla felvarró készletet, és átalakíthatod tekintetedet.

Mennyi ideig tart a szempillák laminálása ilyen körülmények között? Ez a kiválasztott készlettől függ. Általában néhány perctől egy óráig tart. Az első kezelés mindig egy kicsit tovább tarthat, de ha már tapasztaltabbá válik, akkor biztosan jelentősen le tudod majd csökkenteni a kezelés idejét. A szempillaemelés és -laminálás bizonyos fokú precizitást és türelmet igényelhet, ezért ajánlatos alaposan elolvasni a használati utasítást, és megnézni az interneten elérhető információkat. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Weboldalunk sütiket (cookie) használ, külső eszközök használatához pedig harmadik féltől származó sütiket. Amennyiben a felhasználó nem egyezik bele, csak az alapvető sütiket használjuk. A beállításokat bármikor megváltoztathatja a böngészőjében. Beleegyezik az összes cookie használatába? További Cookie-szolgáltatók kiválasztása azt eredményezheti, hogy adatait a hirdetések személyre szabásához használjuk fel.

Privātuma politika