Arcolaj Kezelés L’Oreal NUTRI-GOLDDAL

L’Oreal Paris olajkezelés a márka új bõrápolási kozmetikuma. Az arcolaj Nutri-Gold várhatóan táplálja és rugalmassá teszi a bõrt. A regeneráló tulajdonságokkal rendelkezõ nyolc olajnak köszönhetõen csupán néhány csepp elegendõ a Nutri-Gold olajkezelésére, ami táplálja a bõrt és ragyogó hatást kelt.

Regeneráló olaj összetevõ

L’Oreal legújabb arcolaja tápláló termék, mely innovatív bõrápolása során a természetes összetevõivel táplál és hidratál. A L’Oreal Paris Olajkezelése 8 természetes regeneráló olajattartalmaz, mely biztosítja a frissességet és egészséges bõrt.

Milyen olajokat találunk a L’Oreal Nutri-Gold olajkezelésben?

  1. Rózsa olaj – hidratálást biztosít és simít
  2. Narancs olaj – frissítõ tulajdonságokkal rendelkezik
  3. Levendula olaj – antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik
  4. Cranesbill olaj – száraz bõr enyhítését garantálja
  5. Jázmin olaj – megnyugtatja a bõrt és tonizálja
  6. Majoránna olaj – pihentetõ aromaterápiát biztosít
  7. Rozmaring olaj – antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik
  8. Maracuja olaj – hidratál és védi a bõrt

Az olajkezelés olyan összetevõk kombinációja, mely problémamentes használatot garantál. L’Oreal sok féle olaj alkalmazást kínál. A Nutri-Gold elsõsorban mindennapi bõrápolási olaj. Ez hogyan lehetséges?

Mindennapi bõrápolás

A L’Oreal Paris olaj kezelése könnyen használható reggel és este (de mindkét alkalommal) mindennapi bõr táplálásra. A szépségápolási kezelést sok féleképpen lehet elvégezni – pontozó mozgással ujjbegyekkel, napi krém elõtti bedörzsöléssel, vagy mint aromaterápiás olaj esti arcmasszázshoz.

Különleges alkalmakra

L’Oreal Paris arcolaj különleges alkalmakra is használható. A gyártó garantálja, hogy az olaj kezelés ezer féleképpen elvégezhetõ és mindenkinek meg kell találnia a saját módszerét. Például, a Nutri-Gold olajt kedvenc krémünkbe tehetjük, így további bõrápolást biztosítva, közvetlenül a száraz bõrt táplálva és kiemelõ hozzávalónak használható az alapozóban vagy a tisztító tejtápláló formuláját gazdagítva. Számos lehetõség van!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük